search
Dit is de acteur van Hakoda in 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Dit is de acteur van Hakoda in 'Avatar: The Last Airbender'

Filmen van Avatar: The Last Airbender voor Netflix is afgelopen, waardoor de namen van steeds meer acteurs naar buiten komen.

Netflix heeft onlangs bekendgemaakt dat Joel Montgrand Hakoda gaat spelen in de live-actie adaptatie van Avatar: The Last Airbender.

Hakoda is geen hoofdpersonage uit Avatar: The Last Airbender, maar als de baas van de Southern Water Tribe en vader van Sokka en Katara speelt hij geen onbelangrijke rol.

Hakoda in Avatar: The Last Airbender
Nadat zijn vrouw komt te overlijden, besluit Hakoda samen met de andere mannen uit zijn stam zich aan te sluiten bij het leger dat de eindeloze oorlog tegen de Vuurnatie vecht.

Of Hakoda, die dus gespeeld gaat worden door Joel Montgrand, dezelfde rol gaat vervullen in de live-actie adaptatie als in de anime, is echter nog onzeker. In seizoen 1 van de anime verscheen Hakoda slechts in één flashback.

Maar er is hoop. Eerder deelde showrunner Albert Kim al dat het verhaal uit de anime niet precies gevolgd gaat worden, en dat er dus veranderingen gemaakt zijn. Wie weet speel het personage wel een grotere rol.

Het is nog niet zeker wanneer Avatar: The Last Airbender gaat verschijnen, maar het lijkt een 2023 release te worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen