Seksserie van Netflix krijgt heel ander verhaal in 4e seizoen

Seksserie van Netflix krijgt heel ander verhaal

Sex Education krijgt een opvallend verhaal, dat tegemoet komt aan de vertrokken castleden.

Jim Pedd, 5 augustus 2022 06:34

De serie Sex Education werd in 2019 gelanceerd en werd eigenlijk meteen een grote hit voor de streamingdienst. Centraal staan de leerlingen en leraren van Moordale Secondary School, en dan vooral Otis (Asa Butterfield) die sociaal ongemakkelijk is, maar samen met zijn vrienden Maeve (Emma Mackey) en Eric (Ncuti Gatwa) andere leerlingen sekstherapie geeft.
Drie seizoenen later bereidt Netflix zich voor op de komst van de vierde reeks van Sex Education. Maar de serie wordt echt anders.

Sex Education-cast
Diverse castleden van Sex Education bevestigden de afgelopen tijd dat ze niet terug keren voor hun rollen.

Zo is Simone Ashley niet meer te zien als Olivia, en zijn Patricia Allison als Ola en Tanya Reynolds als Lily ook niet terug.

De vraag voor fans is nu natuurlijk welk verhaal Sex Education seizoen 4 nu gaat vertellen. Variety meldt op basis van bronnen binnen de productie dat de serie in het nieuwe seizoen een "mix van oude en nieuwe opwindende gezichten" krijgt.

De overgebleven personages komen centraal te staan en zullen in Sex Education zoeken naar manieren om naar school te kunnen gaan, nadat Moordale verkocht werd aan ontwikkelaars.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Sex Education, Netflix, seizoen 4

Populair nieuws