Wow! 'Grey's Anatomy' verliest zijn hoofdrolspeelster

Ellen Pompeo is ineens een heel stuk minder betrokken bij de serie die ze al 19 jaar maakt.

Jim Pedd, 05-08-2022 07:16

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Meredith Grey mag dan wel besloten hebben om in de seizoen 18-finale van Grey's Anatomy te blijven in het Grey Sloan Memorial, dat wil niet zeggen dat fans veel gaan zien van het personage in het komende negentiende seizoen.
Deadline meldt dat Ellen Pompeo in slechts acht afleveringen van het negentiende seizoen van Grey's Anatomy te zien zijn. Pompeo zal wel de verteller blijven van Grey's Anatomy en is nog altijd uitvoerend producent.

Grey's Anatomy-rol
De kleinere rol voor Pompeo komt voort uit het feit dat ze een nieuwe rol aan heeft genomen in de miniserie Orphan van Hulu.

Het is voor het eerst in bijna twee decennia (!) dat Pompeo een andere rol dan die van Meredith Grey in Grey's Anatomy speelt.

In januari bestelde ABC officieel een nieuw seizoen van Grey's Anatomy. Krista Vernoff blijft aan het project verbonden als showrunner en uitvoerend producent.

Dat actrice Ellen Pompeo een kleinere rol krijgt past wel bij de vele interviews die ze de afgelopen tijd gaf en waarin ze te kennen heeft gegeven ofwel te willen stoppen met acteren, of door te gaan met nieuwe rollen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Ellen Pompeo, Greys AnatomY, ABC

Populair nieuws