Drie series op Netflix die om seks draaien

Check deze series over seks als je zin hebt in een spannend avondje op de bank!

Jim Pedd, 10-07-2022 09:18

Seks verkoopt! Nu Netflix een weekje dezelfde top drie heeft als vorige week en misschien ook niet de meest interessante nieuwe series heeft toegevoegd om uit te lichten, duiken we eens in drie series die op de een of andere manier te maken hebben met seks en de moeite van het kijken waard zijn.
De eerste serie die we uitlichten deze week is, hoe kan het ook anders, Sex Education, die inmiddels drie seizoenen telt. Nummer twee is Sex/Life, een serie die een tijd geleden de wereld wist te veroveren, maar inmiddels alweer grotendeels vergeten lijkt te zijn. Tot slot kijken we nog naar de opvallende serie Bonding, over een studente die op bijzondere wijze bijklust!

De drie uitgelichte series
Hieronder lichten we drie series uit:

Sex Education: Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Sex/Life: Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.

Bonding: Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
Lees meer over: Netflix, tips, sex education, bonding, sex life

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in