search
TikTok-video verraadt de productie van 'Moon Knight' seizoen 2?
Series / Nieuws

TikTok-video verraadt de productie van 'Moon Knight' seizoen 2?

In de video lijken de hoofdacteur en de regisseur van de Marvel-serie erg zeker over de zaak.

Moon Knight is een recente Disney Plus-serie, die prima ontvangen werd door het brede publiek. Er was nog niet officieels uitgebracht over een mogelijk tweede seizoen, maar een recent opgedoken TikTok-video lijkt iets anders te suggereren. Is dit een rapportage van een uit de hand gelopen vakantie, of is dit een eerste hint voor een tweede seizoen?

Acteur Oscar Isaac, die Marc Spector speelt in de superheldenserie, was in een TikTok-video samen te zien met Mohammed Diab, die de serie regisseerde. In de video waren ze allebei nogal mysterieus over het nieuwe seizoen, maar Isaac lijkt te impliceren dat ze in Caïro zijn voor de voorbereidingen van seizoen 2.

Mohammed Diab is van oorsprong Egyptisch, en werd bekend door zijn debuutfilm Cairo 678. Deze film kwam een maand voor de Egyptische Revolutie uit, en is kenmerkend voor de activistische stijl van Diab. Daarnaast heeft hij dus ook de taak op zich genomen om Moon Knight in de VS tot een succesvolle serie te maken.

De toekomst van de serie
In de TikTok-video antwoordt Isaac resoluut op de vraag of er een tweede seizoen komt. Isaac: "Waarom zouden we anders in Caïro zijn?!"

@hayaattiaaa Since y'all have been asking #oscarisaac #mohameddiab #moonknight ♬ original sound - haya

Het is niet officieels, maar het is in ieder geval een goede hint. Tijdens de D23-presentatie volgende maand zal Marvel mogelijk meer duidelijkheid geven over de toekomst van Moon Knight.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen