Netflix maakt er een heerlijke week van!

Netflix voegde al deze series nieuw toe aan zijn aanbod, de afgelopen 7 dagen.

Jim Pedd, 5 augustus 2022 09:13

Elke vrijdag zetten we de nieuwe series die Netflix heeft toegevoegd aan zijn aanbod voor je op een rij. Deze week was het druk, met als highlight de behoorlijk epische fantasyserie The Sandman!
Better Call Saul (S06E11): Verleden en heden botsen als Gene weer in contact komt met iemand uit zijn tijd in Albuquerque en een plan beraamt om snel geld te verdienen.

Café Minamdang: Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

Big Tree City (seizoen 1): Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.

Manifest (seizoen 3): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Riverdale (6 seizoenen): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Endless Night (1 seizoen): Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.

Kakegurui Twin (1 seizoen): Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.

Super Giant Robot Brother (1 seizoen): Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.

Good Morning, Verônica (seizoen 2): Een ondergewaardeerde agente zit achter een datingsite-crimineel aan. Ze ontdekt een man en vrouw met een afschuwelijk geheim dat schuilgaat achter een samenzwering.

Lady Tamara: Het glamoureuze leven van Tamara Falcó, een bekende socialite, staat centraal in deze realityserie waarin ze een balans zoekt tussen werk, leven en haar familie.

The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws