search
Krijgt 'She-Hulk' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'She-Hulk' een tweede seizoen?

De kans is zeker aanwezig dat het verhaal over de vrouwelijke Hulk verder wordt uitgediept.

Kat Coiro, regisseur en uitvoerend producent van She-Hulk heeft zich in een nieuw interview uitgesproken over wat de kans is dat we een tweede seizoen van de serie krijgen. Lees hieronder wat Coiro hierover te vertellen had.

She-Hulk: Attorney at Law werd in 2019 aangekondigd en is de laatste serie in fase 4 van het MCU. Tatiana Maslany speelt de rol van Jennifer Walters, een advocaat die superkrachten krijgt. Na een auto-ongeluk wordt Walters' bloed 'aangetast' door dat van Bruce Banner (Mark Ruffalo) en verandert ze in de boomlange She-Hulk.

Alles is mogelijk
Tijdens een recent interview met Entertainment Weekly werd Coiro gevraagd of She-Hulk een tweede seizoen gaat krijgen. Maar de regisseur moest al direct toegeven dat dit voornamelijk afhangt van Marvel Studios-hoofd Kevin Feige. Coiro gaf de volgende reactie:

"Alleen Kevin Feige kan antwoord geven op die vraag. Het is in elk geval zeker mogelijk dat er een tweede seizoen komt. Het kan ook zijn dat She-Hulk op komt draven in andere Marvel-projecten. Ik heb geen idee. Maar als je Bruce en Jen, She-Hulk en He-Hulk, samen ziet, wil je dolgraag meer van zien van hun dynamiek."

She-Hulk is vanaf 17 augustus a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen