search
Einde verhaal 'American Horror Story'-veteraan voor seizoen 11
Series / Nieuws

Einde verhaal 'American Horror Story'-veteraan voor seizoen 11

De actrice, die in elk seizoen zat behalve '1984', is waarschijnlijk afgeschreven voor seizoen 11.

Deze dinsdag kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat deze herfst seizoen 11 van American Horror Story naar FX zal gaan. De toekomst van de horrorserie is nu veiliggesteld, maar niet die van actrice Sarah Paulson. Het ziet er namelijk naar uit dat zij niet terug zal keren in de anthologieserie.

In de horrorserie keerde elk seizoen veel acteurs terug om nieuwe personages te spelen. Ook Sarah Paulson deed mee aan de roulette, en speelde onder andere de rollen van Billie Dean Howard en Lana Winters in de eerste twee seizoenen.

Ze speelde vervolgens in elk seizoen, behalve het seizoen 1984. Maar, zo vertelde ze tegen Variety, dit is niet meer het geval voor een aankomend seizoen.

Horror maakt vroeg oud
Tegen Variety vertelde Paulson de redenen waarom ze het niet langer ziet zitten. Paulson: "Het is niet dat ik er niet voor open sta. Ik sta er altijd voor open, maar ik heb het gevoel dat ik het al een lange tijd doe, en mensen zouden maar ziek van me worden…"

Ze voegde eraan toe: "Het is ook mijn zenuwstelsel. Er was een tijd toen ik jonger was dat ik dacht: 'Ik kan dit de hele nacht doen. Ik vind het geweldig!' Nu ben ik zo van, 'Mama is moe!'"

Over seizoen 11 van American Horror Story is op dit moment nog bar weinig bekend. Eerder dit jaar werd onthuld dat seizoen 11 wederom één verhaal zal worden, in tegenstelling tot het tiende seizoen, dat was opgedeeld in twee verhalen.

Aanbevolen artikelen