Deze DC-serie ontsnapt aan immense bezuinigingen Warner Bros.

Deze DC-serie overleeft bezuinigen van Warner Bros

Na bezorgde reacties van fans wist de regisseur de gemoederen te sussen met geruststellend nieuws.

Mitchell van Vuren, 5 augustus 2022 om 11:41

De recente bezuinigingen van Warner Bros. Discovery hebben veel fans de stuipen op het lijf gejaagd. Meerdere series en films hebben moeten sneuvelen, en sommige fans begonnen al te twijfelen aan het bestaansrecht van het tweede seizoen van HBO-serie Peacemaker. James Gunn reageerde op sociale media dat ze zich nergens zorgen over hoefde te maken.
CEO David Zaslav van Warner Bros. Discovery is de laatste tijd op de grimmige missie om drie miljard dollar te besparen binnen het entertainmentdepartment van het bedrijf. Door de fusie tussen Warner Bros. en Discovery in april is er plots de ruimte gekomen om een hoop films en series te schrappen.

Onder andere de film Batgirl heeft moeten sneuvelen door deze keuzes van Zaslav. Ondanks dat de film al bijna klaar was met postproductie en 90 miljoen dollar kostte, deed hij dit zonder al te veel hartzeer. Genoeg reden om te vrezen voor de toekomst van je lievelingsseries dus.

De veiligheid van Peacemaker
Gelukkig wist James Gunn, regisseur van Peacemaker, al snel de fans van de serie gerust te stellen op Twitter. Zie de Tweet hieronder.


HBO's Peacemaker is gelukkig dus veilig, maar welke andere producties lopen nog gevaar?

Bron: Comic Book

Lees meer over: peacemaker, james gunn, dc, hbo, warner bros discovery, David Zaslav

Populair nieuws