Grote seksserie van Netflix heeft goed nieuws

Grote seksserie van Netflix heeft goed nieuws

Sex Education begint met de opnames van zijn 4e seizoen op Netflix.

Jim Pedd, 7 augustus 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het vierde seizoen van Sex Education zijn van start. De Britse komedie is al sinds het debuut in 2019 enorm populair gebleken.
Sex Education speelt zich af in en rond de Moordale Secondary School en draait om de persoonlijke en seksuele avonturen van leerlingen, ouders en leraren. De serie is niet alleen een hit wat de kijkcijfers betreft, maar ook een hit bij critici. Seizoen 3 was in 2021 eindelijk te zien en een week na het debuut werd Sex Education vernieuwd voor een vierde seizoen.

Sex Education seizoen 4
Hoewel het even duurde voordat de opnames van Sex Education van start konden gaan, lijkt het erop dat ze eindelijk begonnen zijn.

Acteur Asa Butterfield deelde een update waarin we zien dat hij op het punt staat om te beginnen met de opnames van Sex Education.

Als Sex Education terugkeert naar Netflix, zal het een heel andere serie zijn. Het explosieve einde van het derde seizoen liet zien dat Moordale dicht ging. En de afgelopen tijd zijn heel wat bekende castleden weg gegaan bij de serie en krijgen we nu iets nieuws te zien.

Castleden als Simone Ashely, Patricia Allison, Tanya Reynolds en Rakhee Thakrar, keren allemaal niet terug.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Sex Education, Netflix, Asa Butterfield

Populair nieuws