'Lord of the Rings'-makers hielden icoon voor de gek

Lord of the Rings The Rings of Power werd helemaal gemaakt zonder Peter Jackson.

Jim Pedd, 7 augustus 2022 08:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds Amazon bekend maakte een televisieserie te ontwikkelen die zich afspeelt in de wereld van J.R.R. Tolkien, Midden-Aarde, horen we langzaamaan meer en meer over The Lord of the Rings: The Rings of Power.
Fans vroegen zich derhalve al vrij snel af of Peter Jackson betrokken zou zijn bij de serie. Hij regisseerde drie films op basis van de drie boeken van Tolkien, evenals een trilogie op basis van The Hobbit. Hij won meerdere Academy Awards met zijn werk aan de films.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-betrokkenheid
Peter Jackson blijkt gevraagd te zijn of hij betrokken wilde zijn bij The Lord of the Rings: The Rings of Power. Maar dat wilde hij niet zomaar.

"Ik zei: 'Dat is een onmogelijke vraag om te beantwoorden zonder dat ik een script zie'. En dus zeiden zij: 'Zodra we de eerste scripts hebben, sturen we ze naar je toe'. Maar dat gebeurde niet. Dat is ook het laatste dat ik erover gehoord heb. Wat echt prima is, daar heb ik geen klachten over," aldus Jackson.

Jackson gaf verder nog aan dat hij The Lord of the Rings: The Rings of Power zeker wil gaan kijken.

"Ik zal ernaar kijken. Ik ben niet het type man die iemand iets negatiefs toewenst. Maken van films is moeilijk genoeg. Als iemand een goede film of een goede televisieserie maakt, is dat iets om te vieren. Waar ik naar uitkijk, is hem te zien als neutrale kijker."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, LOTR, Prime Video, Peter Jackson

Populair nieuws