Deze series scoorden immens goed op Netflix

The Sandman en Manifest deden het behoorlijk goed op Netflix deze week.

Jim Pedd, 07-08-2022 11:48

Elke zondag zetten we de grootste titels op Netflix van deze week op een rij. Verrassend genoeg is de top drie nu gewijzigd! Na weken waarin Stranger Things ongenaakbaar leek, is er aan die wonderlijke tijd een einde gekomen.
De series die deze week alles overwinnen zijn Manifest - de NBC-serie die Netflix eerder dit jaar overkocht en waarvan toen een vierde (en laatste) seizoen besteld werd. Daarna volgt The Sandman, een goed ontvangen fantasyserie die Netflix gemaakt heeft op basis van het werk van Neil Gaiman. En dan is er nog Virgin River als hekkensluiter, die eerder ook al zo hoog stond.

De top drie op Netflix
We zetten de top drie meest bekeken series op een rij:

1. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

2. The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

3. Virgin River: Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Manifest, Virgin River, Top 3

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix