Beste serieweek tot nu toe op Prime Video met veel topseries

Beste serieweek tot nu toe op Prime Video

Prime Video had heel wat minder goede weken dan deze, want deze week was geweldig.

Jim Pedd, 7 augustus 2022 om 11:10

Het was misschien wel de meest indrukwekkende week tot nu toe op Prime Video als we kijken naar de series die nieuw toegevoegd zijn. Van alle seizoenen van Supernatural tot law & Order en The Vampire Diaries. Dit is pas een week!
Taina and the Amazon's Guardians (seizoen 1): Voeg je bij Taina en haar team, terwijl ze proberen hun dierenvriendjes in het Amazone-regenwoud te beschermen. Intussen leren ze belangrijke levenslessen.

Secrets of Playboy (seizoen 1): In de jaren negentig trokken jonge vrouwen naar Los Angeles in de hoop Playmate te worden. Voor degenen die niet aantrekkelijk genoeg waren voor het magazine, richtten mannen in Hefners vertrouwenskring herenhuizen op waar vrouwen werden uitgebuit.

Saturday Club (seizoen 1): Elk weekend reist onze groep vriendjes samen naar het huis van Tian, waar ze in de Saturday Club allerlei dingen van de week bespreken.

Law & Order (seizoen 6-10): Benjamin Bratt probeert samen met zijn crew misdrijven op te lossen.

The Mentalist (seizoen 1-7): Voormalig paragnost Patrick Jane (Simon Baker) helpt een politieteam een dubbele moord te onderzoeken. Het lijkt het werk van een seriemoordenaar die Jane goed kent.

Supernatural (seizoen 1-15): In de traditie van drama, vervlochten met het bovennatuurlijke, zoals in hits als 'Smallville', neemt een volledig nieuwe vorm van spanning en sensatie kijkers mee op een reis naar de donkere wereld van het onbegrijpelijke in 'Supernatural'.

Cold Case (seizoen 1-7): Detective Lilly Rush werkt aan 'cold cases' voor de Philadelphia Police Department en opent moordzaken opnieuw die jarenlang stilgelegen hebben. Ze gebruikt hedendaagse wetenschap en zoekt naar nieuwe aanwijzingen om de moorden alsnog op te lossen.

The Vampire Diaries (seizoen 1-8): Het is Elena's eerste schooldag sinds de dood van haar ouders. Samen met tante Jenna doet Elena haar best om op haar broer, Jeremy, te letten en te redden wat er over is van de familie.

Crash Course (seizoen 1): In deze dramaserie volgen we de brute rivaliteit tussen twee grote instituten vol coaches.

All or Nothing: Arsenal (seizoen 1): Alles of niets – Arsenal volgt de iconische voetbalclub tijdens een onvergetelijk seizoen. Wanneer de fans terugkeren naar de stadions, moeten Arsenals trainer Mikel Arteta en zijn jonge team hun weg terugvinden naar hun vroegere glorie en naar Europa. Deze serie biedt inzicht in hun hoogte- en dieptepunten op het veld en daarbuiten. Dit is voetbal op z’n best: rauw, dramatisch en vol passie.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Fixies (S01E03)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws