search
Deze 3 epische fantasyseries op Netflix wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 epische fantasyseries op Netflix wil je niet missen

Netflix heeft een aanbod dat natuurlijk boordevol toffe series zit, waaronder veel fantasy!

Elke zondag zetten we toffe titels in een bepaald genre of gekoppeld aan een serie op een rij die je op Netflix kan zien en zeker niet wil missen. Deze week hebben we drie toffe fantasyseries die enorm scoorden op de streamingdienst.

Sinds vrijdag kan je natuurlijk The Sandman zien op Netflix. Deze week hebben we dan ook, om in dat thema te blijven, drie toffe fantasyseries voor je die je nu ook kan bingen. Outlander is de eerste die we uitlichten, gevolgd door The Chilling Adventures of Sabrina en we ronden af met de hitserie From Dusk till Dawn.

Drie toffe fantasyseries
Hieronder drie toffe fantasyseries op Netflix op een rij!

Outlander: Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

The Chilling Adventures of Sabrina: Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

From Dusk till Dawn: Bankrovende broers vluchten richting Mexico met wraakzuchtige politiemannen en demonen op hun hielen in deze Original-horrorserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen