search
Verrassend nieuws over Prime-serie 'The Terminal List'
Series / Nieuws

Verrassend nieuws over Prime-serie 'The Terminal List'

Kijkers zijn het duidelijk niet eens met de bevindingen van critici over de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wanneer critici weinig onder de indruk zijn van een serie kan er vaak worden vastgesteld dat ook de kijkcijfers alles behalve goed zijn. Dat, dat echter lang niet altijd het geval hoeft te zijn bewijst de serie The Terminal List.

Begin juli verscheen op Prime Video van Amazon de serie The Terminal List. Door heel wat mensen werd in eerste instantie sterk uitgekeken naar de reeks. Dit niet in het minst omdat er één toch wel opvallende naam deel uitmaakt van de cast. Het gaat hierbij dan uiteraard om Chris Pratt.

Al snel bleek echter dat de critici niet bepaald onder de indruk waren van de nieuwe serie. Dat is opvallend, want de kijkcijfers liegen er niet om. De thrillerserie blijkt het namelijk onder de abonnees van de streamingdienst wel degelijk zeer goed te doen.

Hinderlaag
De serie The Terminal List vertelt het verhaal van een US Navy Seal die op een bepaald ogenblik naar huis terug kan keren om vervolgens uit te zoeken waarom zijn peloton in een hinderlaag liep. Het verhaal van de reeks is gebaseerd op de boekenreeks van voormalig Navy Seal Jack Carr.

Ondanks het feit dat de serie dus door menig aantal critici werd afgebrand moet het gezegd dat de scores die worden gegeven door kijkers er niet om liegen. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een toch wel mooie 8,1/10.

Wil je graag zelf uitmaken of dit nu een goede serie is of niet? Dat kan. Ze is namelijk te streamen op Prime Video!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen