search
'Virgin River' hoofdrolspeler twijfelt over zijn rol in de reeks

'Virgin River' hoofdrolspeler twijfelt over zijn rol in de reeks

De opnames van het vijfde seizoen zijn momenteel volop aan de gang...

Geoffrey Ketels
Opvallend nieuws vandaag. Eén van de hoofdrolspelers van de populaire serie Virgin River heeft zich laten ontglippen twijfels te hebben bij diens personage in de reeks. Verliest de serie straks één van haar belangrijkste namen?

Het is een absoluut understatement om te zeggen dat fans dol zijn op Martin Henderson en diens personage Jack in de serie Virgin River. De acteur zelf blijkt echter zeer onzeker te zijn over zijn personage.

In een recent interview heeft Henderson dan ook aangegeven dat hij veel gevoelens van twijfel had tijdens het filmen van de reeks. Ook nu weer, tijdens de opnames van het vijfde seizoen zouden die twijfels aanwezig zijn.

Geen oog dichtgedaan
De gevoelens zitten bij de populaire acteur duidelijk vrij diep. Zo gaf Henderson aan dat hij soms nachten geen oog dicht kan doen. Dit ondanks het feit dat hij al 34 jaar in het vak zit. Hij benadrukt dat het duidelijk is dat de reeks het goed doet, maar dat hij zelf toch met ernstige twijfels kampt over zijn acteerprestaties.

Voor het vijfde seizoen geldt dat er door het productieteam sowieso een compleet andere weg wordt ingeslagen. Niet alleen wordt er een nieuwe verhaallijn geïntroduceerd, daarnaast is er ook sprake van een nieuwe productieleider.

Wanneer het vijfde seizoen van de serie (uiteraard met Jack) te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend. De opnames zijn in ieder geval wel volop aan de gang.

Aanbevolen artikelen