search
Eerste trailer 'Rick and Morty' seizoen 6 is uit!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Rick and Morty' seizoen 6 is uit!

"Piss! Family! Intrigue! A bunch of dinosaurs! More piss! Another can't miss season of your favourite show."

De langverwachte terugkeer van Rick and Morty is bijna hier met een zesde seizoen, dat in de herfst door Adult Swim zal worden uitgezonden. Nu heeft de zender een promotrailer naar buiten gebracht met de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Bekijk de hilarische trailer hieronder!


Seizoen 5 was een heftig en drastisch seizoen, dat veel veranderingen introduceerde in de status quo van de serie. De deur is nu geopend voor een geheel ander soort multiversum, waar de gestoorde grootvader en zijn timide kleinzoon gedurende seizoen 6 in mogen pootjebaden.

Het duo uit de scifi-serie heeft ook een groot gevecht achter de rug, dat meer impact lijkt te hebben dan de meeste seizoensfinales. Desondanks hebben de makers onlangs bekend gemaakt dat er na het disruptieve vijfde seizoen in seizoen 6 weer ruimte zal zijn voor klassieke afleveringen, die meer zullen lijken op hun voorgangers uit seizoen 1 en 2.

De nieuwe trailer van Rick and Morty
De trailer is vrijgegeven op de televisiezender van Adult Swim, maar een versie van de promo heeft zijn weg gevonden naar Twitter. Bekijk de promo hieronder.


Vanaf 4 september zal het nieuwe seizoen te zien zijn via Adult Swim.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen