3 series, die zó cringy zijn dat ze goed worden!

3 series, die zó cringy zijn dat ze goed worden!

Maak je borst maar nat voor een heerlijk avondje gruwelen!

Mitchell van Vuren, 9 augustus 2022 om 06:00

Er zijn slecht gemaakte series, en er zijn series die opzettelijk verschrikkelijk ingestoken zijn. Voor de die-hard cringers zetten wij drie van de meest cringe-waardige series op een rijtje, waar je nog een lange tijd helemaal kriegel van bent!

Er zijn vele soorten en maten te vinden van afschuw, waarvan we de gemakkelijke categorie van reality tv voor nu links laten liggen. In de onderstaande fictieseries vind je elke keer weer een andere vorm van naarheid, waar je de rillingen van krijgt.

1. Haters Back Off | Netflix | Binge nu!
Het zijn van een YouTube-ster betekent niet automatisch dat je fans van je houden. Keer samen met virale sensatie Miranda Sings terug naar de beginjaren van YouTube, waar de tiener probeert door te breken ondanks een trollenleger in de comment section.

In de absurde serie volgen we Miranda's overdreven Amerikaanse en aandachtsgeile gezin, die allen net iets te nasaal praten om volledig serieus te kunnen nemen. Door de serie heen zien we hoe het verloopt met de digitale loopbaan van Miranda, die niet geheel zal gaan zoals zij had gehoopt.

2. Neo Yokio | Netflix | Kijk hier
De enige echte Jaden Smith kreeg enkele jaren geleden een eigen animatieserie in animestijl en met heel veel bizarre elementen in. Hij speelt erin Kaz Kaan - superster en topelite van de stad Neo Yokio. De ijdele en rijke Magistocraat moet, vergezeld door zijn vliegende mecha-butler Charles, tussen alle feestjes en shopsessies door ook nog de wereld redden van kwaadaardige demonen.

De decadente levensstijl van Kaz mixt op een absurde wijze met linkse politiek, aanroepingen van Marx en een obsessie met Toblerone; de ideale kritiek op jeugdcultuur met een hele zure smaak achteraf.

3. De verschrikkelijke jaren tachtig | Netflix | Start met kijken
Mensen die in de jaren tachtig zijn opgegroeid hadden het waarschijnlijk niet verwacht, maar je kan echt dat spuuglelijke bankstel van je oude buurvrouw missen. In de serie takelen de makers de minst mooie dingen uit de jaren tachtig weer op uit het verleden en geven de kijkers één momentje om te genieten van al dat gruwel.

In de serie moet de negenjarige Piet zich staande houden binnen de absurde realiteit van een commune. Als de kinderbescherming om de hoek komt kijken, weten de volwassen dat ze dingen anders moeten gaan aanpakken, en gelukkig maar ook.

Bron: -

Lees meer over: de verschrikkelijke jaren tachtig, neo yokio, cringe, haters back off

Populair nieuws