Volgens Jacob Elordi opnames 'Euphoria' ook weer niet zó erbarmelijk slecht

De geruchten dat de werkomstandigheden op de set hels waren worden nu ontkend door de acteur.

Mitchell van Vuren, 09-08-2022 09:19

Euphoria lag eerder al onder vuur door zogenaamde slechte werkomstandigheden. Nu gaat Jacob Elordi, de acteur van Nate Jacobs in het tienerdrama, daar tegenin. Voor hem was de set namelijk een "ware traktatie."
In het eerste seizoen van Sam Levisons serie werd Elordi geïntroduceerd als de klassieke klasklootzak, die men na de middelbare school nooit meer hoopt te zien. In seizoen 2 raakte Nate verwikkeld in een driehoeksverhouding tussen zijn voormalige vlam Maddy Perez (Alexa Demie) en zijn huidige vriendin Cassie Howard (Sydney Sweeney).

Seizoen 2 was echter ook het middelpunt van controverse achter de schermen. De set van Euphoria werd door meerdere bronnen namelijk afgeschilderd als een bijzonder giftige werkomgeving. Verschillende crewleden en figuranten spraken over hun helse ervaringen tijdens het filmen, waarbij ze zeiden dat ze niet werden voorzien van goed eten of plaspauzes. Ook konden de opnames soms behoorlijk uitlopen, met een uitzonderlijk geval van een draaidag van 18 uur.

De zalige ervaring van Jacob Elordi
In een gesprek met GQ UK sprak Elordi over zijn ervaringen op de set van Euphoria. Elordi: "Voor mij was werken op die set een ware traktatie. Als ik met Sam [Levinson] werk, zit ik met hem in de loopgraven, en ik vertrouw hem, en ik werk mezelf kapot voor hem."

Elordi sneerde: "Ik denk dat ik mensen heb gelezen die zeiden: 'Kijk, dat is een slecht beeld om neer te zetten, je zou jezelf niet tot op het bot moeten uitsloven voor kunst.' Rot op daarmee. Ik geniet ervan."

Bron: ScreenRant

Lees meer over: euphoria, nate jacobs, jacob elordi, sam levinson

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam