Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'Locke & Key'

Nieuw op Netflix: Slotseizoen van 'Locke & Key'

Het derde en laatste seizoen is vanaf 10 augustus te streamen op Netflix...

Geoffrey Ketels, 9 augustus 2022 14:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is tijd voor het derde seizoen van de fantastische serie Locke & Key! Dat derde seizoen is vanaf morgen, woensdag 10 augustus 2022 te streamen op streamingdienst Netflix!
De broers en zussen van de familie Locke denken dat hun problemen eindelijk van de baan zijn... met de nadruk op het woord "denken". Voor Frederick Gideon geldt namelijk dat hij ze blijft uitdagen met zijn duistere plannen.

Terwijl het Locke gezin bezig is met het heroveren van de rechtmatige eigendom van alle sleutels keert Dodge terug om de inzet nog wat te verhogen...

Finale seizoen
Dat het derde seizoen van Locke & Key vanaf morgen te bekijken is op Netflix is uiteraard goed nieuws. Voor de fans betekent dat echter ook meteen slecht nieuws, want het derde seizoen is meteen ook de zwanenzang van de reeks. Bovendien is ze ook nog eens korter in vergelijking met voorgaande seizoenen.

Het laatste seizoen bestaat uit slechts tien afleveringen. De makers van de reeks, namelijk Carlton Cuse en Meredith Averill hebben recent nog laten optekenen dat het eigenlijk altijd al het plan was om slechts drie seizoenen te maken.

Het derde en laatste seizoen van Locke & Key is vanaf morgen, woensdag 10 augustus 2022 te streamen op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Locke and Key, serie, series, Netflix

Populair nieuws