'Chicago Fire' seizoen 6 vanaf vandaag op Net5

Fans van de reeks kunnen vanaf vandaag aan de slag met het zesde seizoen...

Geoffrey Ketels, 9 augustus 2022 13:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij ook fan van de geweldige brandweerserie Chicago Fire? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf vandaag, 9 augustus 2022 is het zesde seizoen van de reeks te bekijken op Net5.
Het eerste seizoen van de reeks verscheen op de televisie in het jaar 2010. Toen werd de reeks voor het eerst uitgezonden bij de NBC. De reacties van de critics logen er toen niet bepaald om. De serie werd door enkelen zelfs bestempeld als de saaiste show die ze ooit hadden gezien. De kijkers? Die waren het daar niet mee eens!

11 seizoenen
De uitzendingen bij Net5 lopen uiteraard wel hopeloos achter. Ondanks het feit dat ze daar nu toe zijn aan het zesde seizoen is het in de Verenigde Staten alweer uitkijken naar het verschijnen van seizoen 11. Deze wordt vanaf september van dit jaar uitgezonden.

Tussen het zesde en het nieuwe, elfde seizoen is er uiteraard heel wat gebeurd en veranderd. Toch, heb je het zesde seizoen nog niet gezien? Dan kan je daar vanaf vandaag verandering in brengen.

Het zesde seizoen van Chicago Fire is vanaf vandaag te bekijken op Net5 om 21h25.Lees meer over: Chicago Fire, serie, series, Net5

Informatie over de serie: Chicago Fire

Populair nieuws