search
Nieuw op Netflix: 'Never Have I Ever' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Never Have I Ever' seizoen 3

Fans van de reeks kunnen vanaf 12 augustus aan de slag met het derde seizoen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de fijne serie Never Have i Ever staat voor de deur! Het nieuwe seizoen is te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 12 augustus 2022.

De serie Never Have I Ever is een hersenspinsel van Mindy Kaling. Voor Kaling geldt dat we ze uiteraard ook kennen van projecten zoals bijvoorbeeld The Office en The Mindy Project.

De serie verscheen voor het eerst in het jaar 2020. De productie werd exclusief ontwikkeld voor streamingdienst Netflix. Ze vertelt het verhaal van Devi (gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan) die af te rekenen krijgt met verschillende uitdagingen die het leven op haar pad brengt.

Vierde seizoen
Fans van de reeks kunnen dus snel aan de slag met het derde seizoen van Never Have I Ever. Ondertussen werd ook reeds bekend gemaakt dat dit derde seizoen nog niet het laatste zal zijn. Er zit dan ook met zekerheid nog een vierde seizoen ook aan te komen.

Voor het verschijnen van het derde seizoen moet je dus nog even wachten tot komende vrijdag, 12 augustus 2022. Wil je echter alvast een voorsmaakje krijgen? Dan kan de onderstaande trailer daar ongetwijfeld voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen