Recensies van het einde van 'Locke & Key': Kijken?

Recensies van het einde van 'Locke & Key': Kijken?

Is Netflix erin geslaagd er een succes van te maken, of toch niet echt.

Jim Pedd, 11 augustus 2022 om 07:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het laatste seizoen van de serie Locke & Key is dan eindelijk te zien op Netflix. Eerder dit jaar leerden we dat het derde seizoen het laatste zou zijn van de serie, maar slagen de makers er wel in er een succes van te maken?
Vandaag zetten we, zoals je van ons gewend zult zijn, de recensies op een rij. We duiken dus in de ontvangst van de laatste paar afleveringen van Locke & Key!

De recensies van Locke & Key
Hieronder zetten we de recensies van Locke & Key op een rij.

Joblo: "Ik waardeer het dat de cast en de crew dit verhaal met een solide begin, midden en eind tot een conclusie hebben gebracht, zodat dit nog jaren als een op zichzelf staand verhaal bekeken kan worden. Je kan het echt veel slechter doen dan het laatste seizoen van Locke & Key."

Decider: "Niet alleen de meest opwindende en emotioneel geladen toevoeging; seizoen 3 is een passend einde voor Locke & Key en met afstand een van de beste seizoenen van een fantasyserie die dit jaar is vrijgegeven."

The Verge: "Ondanks het ogenschijnlijk eenvoudige uitgangspunt, is de boel veel te complex. Op dit punt in het verhaal heb je een spreadsheet nodig om bij te kunnen houden wat er met iedereen gaande is."

Slashfilm: "De prachtige karaktermomenten worden neergehaald door matige uitvoer en een toon en een tempo dat de personages enorm dom laat lijken."
Lees meer over: Netflix, Locke and key, recensies

Populair nieuws