search
Nieuwe 'Star Wars'-serie doet iets iconisch
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie doet iets iconisch

Star Wars The Acolyte klinkt alsof de boel wel heel groots en zinvol wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars: The Acolyte belooft een best speciale serie te worden. Een berucht personage lijkt eindelijk in live-action te gaan debuteren.

Bespin Bulletin meldt vandaag iets nieuws over de serie Star Wars: The Acolyte. Die speelt zich honderd jaar voor de gebeurtenissen in Star Wars: The Phantom Menace af en toont een heel andere Jedi Order.

Star Wars: The Acolyte
In de serie Star Wars: The Acolyte zouden de Sith behoorlijk betrokken zijn, onder meer doordat de hoofdpersoon hoopt de nieuwe leerling te worden van een Sith Lord. Daarvoor strijdt zij onder meer tegen andere personages, waaronder ene Plageuis.

De serie Star Wars: The Acolyte wordt ontwikkeld door Leslye Headland, een maker die zichzelf een nerd noemt van de hele Star Wars-franchise.

"Als ik eerlijk ben, kwam ik als grote megafan met dit idee naar Lucasfilm. En ik zei: 'Ik denk dat het beste is om dit te plaatsen in een tijdperk dat jullie nog niet verkend hebben'," aldus Headland recent over de serie.

"Ze waren echt enorm enthousiast. Het was niet dat ze de bestaande wereld niet wilden verkennen, maar ik denk dat ze daar al druk mee bezig waren met The Mandalorian en andere tv-projecten die echt vertrouwen op legacy personages."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen