'The Walking Dead'-universum krijgt een musical!?

'The Walking Dead'-universum krijgt een musical!?

Tales of the Walking Dead kan straks echt alle mogelijke kanten op.

Jim Pedd, 12 augustus 2022 om 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er ligt een script voor een musical-aflevering van Tales of the Walking Dead. Die zie je niet in het eerste seizoen, maar het kan gewoon gebeuren in het tweede seizoen!
Tales of the Walking Dead is een van de vele spin-offs van de populaire dramaserie The Walking Dead, die in 2010 van start ging op AMC en op 20 november 2022 zijn finale uitzendt.

Tales of the Walking Dead
De serie Tales of the Walking Dead vertelt nieuwe verhalen in de franchise. We krijgen in elk van de zes afleveringen nieuwe verhalen te zien rond personages die we nog niet kenden. Tegelijk zijn er mogelijke verhalen rond personages die we wel al kennen, maar nog niet op manieren zoals de serie Tales of the Walking Dead hen aan ons voorstelt.

Zo komt er een nieuwe aflevering rond Samantha Mortons Alpha. En zien we nieuwelingen in de vorm van Terry Crews, Olivia Munn, Parker Posey, Jillian Bell, Poppy Liu, Anthony Edwards, Jessie T. Usher, Embeth Davidtz, Daniella Pineda en Danny Ramirez.

Tales of the Walking Dead-showrunner Channing Powell vertelde bovendien dat we een musicalaflevering kunnen verwachten.

Zij zei tegenover EW:

"We maken verschillende formats en gebruiken animatie, muziek, verschillende media. We willen mensen elke week opnieuw verrassen met wat ze krijgen. De musical-aflevering is al geschreven. Mochten we een tweede of derde seizoen krijgen, ga ik daar echt mijn best voor doen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, the Walking Dead, AMC

Populair nieuws