Netflix kondigt gloednieuwe 'Narcos'-serie aan

Netflix kondigt gloednieuwe 'Narcos'-serie aan

De nieuwe serie vertelt het verhaal van een Koreaanse drugsbaas in Suriname...

Geoffrey Ketels, 12 augustus 2022 13:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zowel voor Narcos als voor Narcos: Mexico geldt dat beide series het uitstekend hebben gedaan. De populariteit van de reeksen is zelfs van die mate dat Netflix ervoor heeft gekozen om uit te pakken met een derde serie. Deze keer luistert ze naar de naam Narco-Saints.
In Narco-Saints volgen we een Koreaanse drugbaas die wordt opgejaagd in het Afrikaanse Suriname door zowel de overheid als de politie. Uiteindelijk blijkt Kang In-su, een bescheiden ondernemer het slachtoffer te gaan worden van de hele operatie. Hij wordt er namelijk ingeluisd door de Koreaanse drugsbaron.

Snel te streamen
Het komt niet helemaal als een verrassing dat er nog een nieuwe Narcos-serie verschijnt. Netflix had daar namelijk in het verleden al naar gehint. Bovendien weten we dat deze serie waar naar werd gehint niet Narco-Saints is. Netflix kondigde eerder namelijk aan dat de andere nieuwe reeks een vrouwelijke drugsbaas zal hebben en dat is in deze reeks niet het geval. Het Narcos-verhaal is dus duidelijk nog niet ten einde.

Wie zich al best getriggerd voelt door de teaser-trailer van Narco-Saints hoeft niet lang meer te wachten om met de reeks aan de slag te kunnen. Dat kan namelijk al vanaf 9 september.


Lees meer over: Narcos, Narco Saints, serie, series, Netflix

Populair nieuws