Vijftien toffe nieuwe series op HBO Max

Vijftien toffe nieuwe series op HBO Max

HBO Max slaagt er weer in een feest te maken met een drukke week vol nieuws.

Jim Pedd, 13 augustus 2022 12:35

Vijftien series nieuw op HBO Max deze week, waaronder vijf series die volledig nieuwe seizoenen kregen op de streamingdienst. Tien series kregen nieuwe afleveringen. De grote toppers? Sherlock en Extras.
The Dog House (seizoen 3): Een documentaire over de dierenopvang Wood Green in Godmanchester die het personeel volgt tijdens hun werk om een nieuw thuis te vinden voor hondjes zonder baasje.

Robot Chicken (seizoen 5-10): De met een Emmy bekroonde satirische sketches met snelle interacties en stop-motionanimaties van Matthew Senreich en Seth Green. Niet voor kipaards!

Sherlock (seizoen 1-4): 's Werelds favoriete detective is opgedoemd uit de mist. Door de spetterende scripts en het onvergetelijke acteerwerk van beide hoofdrolspelers, is dit een Sherlock voor de nieuwe generatie.

High Maintenance (seizoen 4): HBO-serie rond een anonieme wietdealer die zijn klanten in New York bedient en zo, samen met de kijker, een blik werpt achter de schermen van hun neuroses en dagelijkse beslommeringen.

Extras (seizoen 1-3): De alledaagtse werkelijkheid van een film- en tv-figurant staat centraal. De bittere, chagrijnige en sarcastische acteur Andy Millman gaf vijf jaar geleden zijn baan op in de hoop om beroemd te worden.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Smiling Friends (S01E09)
Westworld (S04E07)
The Anarchists (S01E05)
Roswell, New Mexico (S04E09)
Industry (S02E02)
Tuca & Bertie (S03E06)
Pretty Little Liars (S01E06 en S01E07)
Unikitty! (S02E32)
Rap Sh!t (S01E05)
Primal (S02E05)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws