search
Kneiterdruk de rest van augustus op Netflix

Kneiterdruk de rest van augustus op Netflix

Netflix voegt nog behoorlijk wat nieuwe series toe in de komende twee weken.

Jim Pedd
We zijn weer halverwege de maand en dus is het tijd voor onze vaste rubriek 'wat komt er de rest van de maand nog op Netflix'? Deze maand wordt nog erg druk als het op series aankomt!

VANAF 15 AUGUSTUS
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 8): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

VANAF 17 AUGUSTUS
High Heat: Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Unsuspicious: Verbonden door dezelfde playboy, gaan drie vrouwen en hun families naar zijn landhuis om antwoorden te krijgen. Maar daar treffen ze hem dood aan en moeten ze blijven voor een onderzoek.

VANAF 18 AUGUSTUS
Tekken: Bloodline: Anime gebaseerd op een videogame.

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 3): De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.

VANAF 19 AUGUSTUS
Echoes: De eeneiige tweelingzussen Leni en Gina wisselen al jaren stiekem van plaats. Maar wanneer een van de zussen verdwijnt, komen hun levens op hun kop te staan.

Kleo: Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt haar dodelijke skills niet om wraak te nemen.

The Girl in the Mirror: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Alma: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

VANAF 22 AUGUSTUS
The Walking Dead (seizoen 11): Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

VANAF 23 AUGUSTUS
Chad and JT Go Deep: Beste vrienden Chad en JT willen positiviteit verspreiden.

VANAF 24 AUGUSTUS
Lost Ollie: Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo: In Texas worstelt Mo tussen twee culturen en drie talen.

Queer Eye: Brazil: De Fab Five-mannen van Braziliƫ gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

Selling The OC: De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County, om met een heel nieuw makelaarsteam weer grote huizen te verkopen.

Onder Vuur: In East Bank Station moet een hecht team brandweermannen en -vrouwen een gevaarlijke en stressvolle baan combineren met heel wat persoonlijke en professionele uitdagingen.

VANAF 26 AUGUSTUS
Drive Hard: The Maloof Way: Het leven van een voormalige racer wordt gekaapt en hij moet getaway-auto's besturen.

Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

Partner Track: Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze balans tussen romantiek, vrienden en familie.

VANAF 31 AUGUSTUS
Family Secrets: Op hun huwelijksdag moeten een student en een rijke plastisch chirurg een web aan geheimen en leugens dat hun families verbindt ontwarren.

Aanbevolen artikelen