search

Ons nieuws van zondag 14 augustus 2022

'The Boys' seizoen 4 heeft goed nieuws!
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 4 heeft goed nieuws!

De opnames van het nieuwe seizoen van The Boys gaan bijna van start.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van The Boys seizoen 4 staan op het punt om te beginnen. Enkele dagen nadat acteurs Antony Starr en Chace Crawford al lieten zien dat ze op weg zijn naar Canada voor de opnames van het nieuwe seizoen, deelt nu ook acteur Jack Quaid een beeld van zichzelf, op weg naar 't land.

Quaid stak zijn middelvinger uit naar de camera en deelde die selfie op zijn Instagram. "Ah shit, daar gaan we weer", schrijft hij bij het bericht.

The Boys seizoen 4
Eerder dit jaar hintte Karl Urban er al op dat de opnames richting eind augustus van start zouden gaan.

"We beginnen geloof ik 22 augustus met seizoen 4. Dus ik ben weer bezig om terug te keren, helemaal als Butcher en ik kan niet wachten. Het is een leuke groep om mee te spelen. We werken hard, spelen hard en ik kan niet wachten om te zien waar het heen gaat met de personages na het einde van dit seizoen", aldus Urban.

The Boys kreeg al een vierde seizoen van Prime Video nog voordat het derde seizoen van start ging op de streamingdienst.

De serie The Boys krijgt ook een nieuwe spin-off, Gen-V.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor goed ontvangen actieserie 'The Resort'
Series / Nieuws

Trailer voor goed ontvangen actieserie 'The Resort'

Denk je een leuke vakantie te boeken, krijg je dit…

Eind juli is de serie The Resort gestart op de Amerikaanse streamingdienst Peacock. Helaas is de serie dus nog niet op Nederlandse bodem te kijken, maar hieronder toch een voorproefje op de duistere actiekomedie.

In The Resort zijn Noah en Emma op vakantie in de Riviera Maya voor hun 10-jarig jubileum. Noah is tevreden met het leven, terwijl Emma het gevoel heeft dat hun huwelijk niet vooruitgaat.

Vervolgens worden ze meegesleurd in een onopgelost mysterie van twee vermiste personen van vijftien jaar geleden, wat de vastberadenheid van hun huwelijk op de proef stelt.

Trailer voor The Resort
De serie van bedenker Andy Siara heeft rollen voor William Jackson Harper en Cristin Milioti en ook Nick Offerman. De ontvangst is sterk met 85 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Het resort hint naar meer mysteries dan het bevrediging kan opleveren, maar de sympathieke cast en vrolijke toon zorgen voor een dwangmatig kijkbare vakantie," aldus de critics consensus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Netflix deze twee topseries een crossover geven?
Series / Nieuws

Gaat Netflix deze twee topseries een crossover geven?

De successen The Sandman en Locke & Key zijn in de comics nog een crossover.

Op dit moment worden de twee Netflix-series The Sandman en Locke & Key erg goed bekeken op de streamer. In vele landen staan de films namelijk op de eerste en tweede plaats in de Netflix Top 10.

Wat niet veel mensen weten is dat de comics waarop de series zijn gebaseerd verleden jaar nog een cross-over hadden. Dit zou kunnen betekenen dat Netflix dat ook in de live action-series zou kunnen doen.

Cross-over tussen The Sandman en Locke & Key
IDW Publishing heeft namelijk een reeks Locke & Key-prequelcomics gepubliceerd die gezamenlijk bekend staan als The Golden Age. De laatste van die prequels, Hell & Gone, was een intercompany-crossover die de mythologieën van The Sandman en Locke & Key met elkaar verbond.

Hell & Gone speelt zich generaties voorafgaand aan de gebeurtenissen van de eerste Locke & Key-comicreeks af, die de basis vormt voor de Netflix-serie. Deze verhalen richten zich op Chamberlin Locke en zijn kinderen tijdens hun tijd als bewoners van Keyhouse Manor.

In de comics komen sleutels voor die leiden naar de hel en dus ook Lucifer Morningstar, maar ook Roderick Burgess en Dream.

Locke & Key-schrijver Joe Hill heeft eerder aangegeven dat de comics niet verfilmd zullen worden, maar met enig geluk voor de fans ziet Netflix wel brood in een live action-versie.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Debuut van Frog-Man in gave beelden 'She-Hulk: Attorney at Law'
Series / Nieuws

Debuut van Frog-Man in gave beelden 'She-Hulk: Attorney at Law'

De Marvel-serie op Disney+ gaat heel wat bekende en nieuwe personages introduceren.

Aankomende week zal She-Hulk haar intrede doen in het Marvel Cinematic Universe. De nicht van Bruce Banner alias de Hulk zal heel wat uiteenlopende bekende Marvel-personages gaan ontmoeten.

Dit komt doordat ze de advocaat zal zijn van mensen met superkrachten. Eerder werd al duidelijk dat ze Titania, Emil Blonsky / Abomination, Matt Murdock / Daredevil en Wong zal tegenkomen.

Via een nieuwe tv-trailer krijgen we een blik om wat andere personages. Zo krijgen we waarschijnlijk The Wrecking Crew te zien en komt ook Frog-Man voorbij. Hij heet Eugene Patilio en is de zoon van de voormalige superschurk Leap-Frog. Als Frog-Man hoopt hij goed te doen en een held te worden.

The Wrecking Crew in tv-trailer She-Hulk
Hieronder zie je de beelden. De serie start op donderdag 18 augustus en er zijn negen afleveringen.Voor de liefhebbers hebben we hieronder ook nog de clip [i]Car Crash[i] waarin we Mark Ruffalo zien als Bruce Banner en Tatiana Maslany als Jennifer Walters, dus allebei in hun menselijke - niet groene - voorkomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie fantasyseries op Netflix die lijken op de grote hit 'The Sandman'
Series / Featured

Drie fantasyseries op Netflix die lijken op de grote hit 'The Sandman'

The Sandman boekt nu een groot succes op Netflix, wat lijkt er een beetje op?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke week zetten we drie toffe tips op een rij voor Netflix-abonnees. De series halen we uit de tips van Netflix zelf, die we vonden bij The Sandman. Die show is deze week de nummer één en gewoonlijk baseren we onze tips op de adviezen die Netflix daarbij heeft.

Goed, welke series tippen we dan precies deze week? Nou, het gaat om drie fantasyseries die net zo tof zijn als The Sandman! De eerste is de magische serie Fate: The Winx Saga, waarin je elfen volgt op de magische kostschool Alfea. Dan is er de compleet disfunctionele Umbrella Academy en tot slot hebben we nog de epische serie Shadow and Bone. Genoeg te zien dus!

Onze drie tips
Hieronder de drie tips:

Fate: The Winx Saga: Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Shadow and Bone: Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winnen op Netflix is een droom voor series met 'The Sandman' als concurrent
Series / Featured

Winnen op Netflix is een droom voor series met 'The Sandman' als concurrent

The Sandman, Manifest en Locke and Key winnen het deze week op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we op een rij welke drie series het 't beste doen op Netflix. Deze week is uiteraard de nummer één The Sandman. De serie wint het met gemak van Manifest en Locke & Key dat zijn laatste seizoen doormaakt, maar daarmee niet kan winnen van de nieuwe fantasyserie van de streamingdienst.

Daarmee heeft Netflix ogenschijnlijk weer een nieuwe grote hit in handen. Dat mag ook wel want The Sandman was, voordat de serie bij Netflix landde, decennia in de maak. Maker Neil Gaiman wilde deze interpretatie van het bronmateriaal pas goedkeuring geven. Dat lange geduld wordt nu dus beloond.

De top drie
We zetten hieronder de top drie voor je op een rij.

1. The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

2. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

3. Locke & Key: Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video komt met een echte nieuwe topserie en meer nieuws
Series / Featured

Prime Video komt met een echte nieuwe topserie en meer nieuws

Het was een behoorlijk leuke week voor mensen met een abonnement op Prime Video.

Vijf nieuwe series op Prime Video deze week! Met daaronder een titel die de fans wel zullen kennen: Smallville. We zetten de boel voor je op een rij.

Vella Raja (seizoen 1): Het kat en muis-spel begint met Theresa's baan in Chennai. Ze wil de stad schoonmaken en bevrijden van drugs. Dat leidt haar tot Deva, die drugsbaron wil zijn. Zijn pad daarnaar toe wordt gekenmerkt door moord en politiek.

Smallville (seizoen 1-10): Clark Kent krijgt een nieuwe dimensie in deze voorloper op de legende van Superman. Het stadje Smallville in Kansas lijkt nooit meer hetzelfde te zijn na een meteorietenregen 12 jaar eerder. Dat is de dag waarop Clark Kent aankwam op Aarde en de dag waarna vreemde dingen begonnen in Smallville. Nu is Clark een tiener.

Noticia de un Secuestro (seizoen 1): Het zijn de jaren negentig in Colombia. De overheid probeert drugsdealers te bestrijden met wetten om uitlevering mogelijk te maken. Maruja Pachón en Beatriz Villamizar - de vrouw en zus van congreslid Alberto Villamizar - worden ontvoerd door de Extraditables. De politie zoekt naar aanwijzingen die kan helpen de criminelen te pakken en Alberto voegt zich bij de zoektocht.

A League of Their Own (seizoen 1): In 1943 gaat Carson Shaw naar Chicago voor een try-out voor de All-American Girls Professional Baseball League. Daar ontmoet ze andere vrouwen die dromen van een carrière als honkballer en gaat er een wereld voor haar open. Max Chapman uit Rockford komt ook naar de try-outs, maar wordt weggestuurd. Gesteund door haar beste vriendin Clance moet ze een nieuwe weg vinden om haar droom na te jagen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
All or Nothing: Arsenal (S01E04, S01E05 en S01E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft er een bizar grote nieuwe hit bij
Series / Nieuws

Netflix heeft er een bizar grote nieuwe hit bij

The Sandman doet het echt uiterst goed op Netflix, beter dan je zou denken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix's verfilming van The Sandman van Neil Gaiman blijkt een gigantische te hit te zijn bij abonnees. De serie staat al een week onafgebroken op de nummer 1 positie in 89 landen.

Na meerdere mislukte pogingen om The Sandman te verfilmen, verraste Netflix vriend en vijand met een verfilming van de comics van Gaiman die zeer trouw is aan het bronmateriaal. De serie werd omarmd door veel fans, en kreeg heel wat nieuwelingen aan boord.

The Sandman
Hoewel The Sandman al een trouwe en toegewijde fanbase had, zijn Morpheus en zijn familie echt niet de bekendste personages uit de comics. Er waren dan ook zorgen dat The Sandman niet echt zou slagen in zijn zoektocht naar een publiek.

Maar Forbes meldt vandaag dat The Sandman al zeven dagen op een rij op de eerste plek in 89 landen staat.

"Het is behoorlijk zeldzaam dat een gloednieuwe serie dit met zijn eerste seizoen voor elkaar krijgt. En eerlijk gezegd is het nog zeldzamer voor zo'n serie om een perfecte week neer te zetten in zijn eerste zeven dagen."

Daarmee moge duidelijk zijn dat The Sandman een mooie toekomst tegemoet gaat!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-acteur was doodsbang tijdens de opnames
Series / Nieuws

'The Boys'-acteur was doodsbang tijdens de opnames

Jack Quaid werd aardig wat angst aangejaagd op de set van The Boys door Karl Urban.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gezien hun dynamiek op het scherm, is het niet verrassend om te horen dat er een tijd was, waarin Karl Urban zijn coster Jack Quaid enorm terroriseerde op de set van The Boys.

Butcher zorgt er in de serie vaak voor dat Hughie onder het bloed komt te zitten. Maar tijdens een interview met GQ vertelt Urban over de rol in The Boys en hoe het moment in seizoen 2 met de walvis ervoor zorgde dat Quaid het helemaal verloor.

The Boys-humor
"De walvis is waarschijnlijk een van de meest gestoorde dingen die ik ooit heb mogen opnemen, als ik eerlijk ben. Ik bestuur echt die speedboat, en de dag dat we de boel opnamen, was het behoorlijk stormachtig," aldus Urban.

"Dus ik voer daar op behoorlijk hoge snelheid, en kreeg wat lucht tussen ons en de golven. Die arme Jack Quaid had nog nooit in een speedboat gestaan, en al zeker niet een die over de golven springt en door de lucht vliegt. Hij was echt bang."

Urban ging verder: "Hij had een veiligheidswoord en dat was 'Karl'. Hij staat voorop de boot en kijkt dus niet naar mij. Maar blijkbaar riep hij zo hard als hij kon: 'Karl! Karl! Karl! Karl!' Ik kon hem niet horen. Aan het eind was die arme vent echt zo wit als een laken. Ik dacht dat hij zeeziek was, maar hij was doodsbang. Uiteindelijk wisselden we hem met iemand anders, die Hughie's kleren aandeed en die kerel vond het fantastisch."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' stopt met deze nare trend
Series / Nieuws

'Stranger Things' stopt met deze nare trend

Stranger Things van Netflix gaat minder nieuwe personages introduceren en nu echt richting 't einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things seizoen 5 gaat zoveel mogelijk vermijden met nieuwe personages te komen. Dat vertellen de makers van de serie.

Seizoen 4 van Stranger Things debuteerde eerder dit jaar op Netflix en brak een boel records. Maar liefst 1,325 miljard uur keken mensen naar de serie in de eerste 28 dagen na de release van het seizoen. Stranger Things is nu de meest bekeken engelstalige serie ooit van Netflix. De vraag was zo groot, dat de servers crashten bij lancering.

Stranger Things seizoen 5
Veel personages van Stranger Things zijn al sinds het eerste seizoen deel van de cast. Maar de afgelopen seizoenen ontmoetten we een paar nieuwelingen, waaronder Max Mayfield en Billy Hargrove, evenals Robin Buckley.

Allen werden goed ontvangen door fans. Maar in seizoen 4 ontmoetten we de iconische Eddie Munson. Die niet meer in het volgende seizoen te zien zal zijn. Stranger Things slaagt er dus wel in op toffe en goede wijze nieuwe helden te introduceren. Alleen overleven ze lang niet altijd de introductie in de serie.

De Duffer Brothers beloven daarom dat ze niet direct meer nieuwe personages willen introduceren in het vijfde seizoen. Niet gek ook, want dat is het laatste seizoen van de serie Stranger Things.

"We willen het vaak allemaal een beetje op z'n kop zetten, door het verhaal te veranderen of een nieuw monster te lanceren. We proberen dat te weerstaan voor seizoen 5. En gaan ons daardoor beter kunnen focussen op de eerste personages."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Als je uitkijkt naar 'Succession' hebben we slecht nieuws voor je
Series / Nieuws

Als je uitkijkt naar 'Succession' hebben we slecht nieuws voor je

Succession van Jesse Armstrong en HBO is nog niet klaar voor de opnames.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Succession-acteur Kieran Culkin, die de rol van Roman Roy speelt in de serie van HBO, kwam met een update over de opnames van het vierde seizoen van de hitserie. En dat is niet direct goed nieuws.

De serie Succession is bedacht door Jesse Armstrong en draait om de disfunctionele familie Roy. Zij zijn eigenaar van het gigantische mediabedrijf Waystar RoyCo en vechten over de heerschappij over het bedrijf, te midden van onzekerheid over de gezondheid van patriarch Logan Roy. De vier kinderen hopen elk (ten koste van elkaar) iets van de taart mee te kunnen snoepen.

Succession seizoen 4
Vorig jaar eindigde Succession met een gigantische cliffhanger. De serie scoorde maar liefst 25 nominaties tijdens de 2022 Emmy Awards, waaronder een recordbrekende 14 nominaties voor het acteerwerk.

Eerder deze zomer begonnen de opnames van seizoen 4 van Succession, maar het blijft voor fans wat te stil rond de zaak.

Culkin ging, in kostuum, vanaf de set van seizoen 4 van Succession naar The Late Show met Stephen Colbert en kwam daar met een interview.

De acteur onthulde daar dat de opnames van aflevering twee en drie net klaar zijn. "We hebben net een vroege versie van aflevering vier gekregen. Verder weten we het niet. Ik heb nog niets van aflevering 1 opgenomen, we gingen van start met twee en drie."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lost'-makers werden gek van fans
Series / Nieuws

'Lost'-makers werden gek van fans

Fans hadden veel te veel plannen rond de serie die niet uit konden komen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de makers van LOST, Damon Lindelof, spreekt in een nieuw interview over de frustraties die hij soms voelde bij de vele fans van de serie.

LOST is een serie die in 2004 begon op de Amerikaanse televisiezender ABC en in basis draaide om een groep overlevenden van een vliegtuigcrash, die zich op een onbewoond eiland bevinden. In de zes seizoenen die de serie duurde, kwamen heel wat twists voor, waar fans vaak hun eigen gedachten bij hadden.

LOST-theorieën
LOST was zo'n serie die volgens J.J. Abrams de 'mystery box'-aanpak hanteerde ten aanzien van het verhaal. Zo nu en dan nam de boel een bizarre richting waar niemand op had (durven) rekenen.

Maar soms was dat erg moeilijk. "Een van de dingen die mij zo fascineerde, was dat een van de twee vragen die ons het vaakst gesteld werd was: 'verzinnen jullie dit allemaal ter plekke?'," begon Lindelof.

"Fans wilden dat we een plan hadden, dat uitvoerden en dat we gewoon wisten wat we aan het doen waren. Ook vroegen fans vaak of zij invloed konden hebben. Maar het antwoord daarop wilden ze hebben als 'We luisteren naar alles wat jullie zeggen en dat heeft impact op wat we schrijven'. Maar dat zou suggereren dat we geen plan hadden en alles wat we deden neerkwam op een setlijst, waarbij de band na het nummer vraagt: 'wat wil je dat we nu spelen?' Maar we hebben een setlijst, dus je kan niet winnen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kneiterdruk de rest van augustus op Netflix
Series / Featured

Kneiterdruk de rest van augustus op Netflix

Netflix voegt nog behoorlijk wat nieuwe series toe in de komende twee weken.

We zijn weer halverwege de maand en dus is het tijd voor onze vaste rubriek 'wat komt er de rest van de maand nog op Netflix'? Deze maand wordt nog erg druk als het op series aankomt!

VANAF 15 AUGUSTUS
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 8): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

VANAF 17 AUGUSTUS
High Heat: Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Unsuspicious: Verbonden door dezelfde playboy, gaan drie vrouwen en hun families naar zijn landhuis om antwoorden te krijgen. Maar daar treffen ze hem dood aan en moeten ze blijven voor een onderzoek.

VANAF 18 AUGUSTUS
Tekken: Bloodline: Anime gebaseerd op een videogame.

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 3): De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.

VANAF 19 AUGUSTUS
Echoes: De eeneiige tweelingzussen Leni en Gina wisselen al jaren stiekem van plaats. Maar wanneer een van de zussen verdwijnt, komen hun levens op hun kop te staan.

Kleo: Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt haar dodelijke skills niet om wraak te nemen.

The Girl in the Mirror: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Alma: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

VANAF 22 AUGUSTUS
The Walking Dead (seizoen 11): Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

VANAF 23 AUGUSTUS
Chad and JT Go Deep: Beste vrienden Chad en JT willen positiviteit verspreiden.

VANAF 24 AUGUSTUS
Lost Ollie: Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo: In Texas worstelt Mo tussen twee culturen en drie talen.

Queer Eye: Brazil: De Fab Five-mannen van Brazilië gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

Selling The OC: De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County, om met een heel nieuw makelaarsteam weer grote huizen te verkopen.

Onder Vuur: In East Bank Station moet een hecht team brandweermannen en -vrouwen een gevaarlijke en stressvolle baan combineren met heel wat persoonlijke en professionele uitdagingen.

VANAF 26 AUGUSTUS
Drive Hard: The Maloof Way: Het leven van een voormalige racer wordt gekaapt en hij moet getaway-auto's besturen.

Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

Partner Track: Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze balans tussen romantiek, vrienden en familie.

VANAF 31 AUGUSTUS
Family Secrets: Op hun huwelijksdag moeten een student en een rijke plastisch chirurg een web aan geheimen en leugens dat hun families verbindt ontwarren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.