Netflix maakt er een drukke week van met nieuwe series

Netflix maakt er een drukke week van

Je ziet deze week ten minste 9 series nieuw debuteren bij Netflix.

Jim Pedd, 15 augustus 2022 om 08:28

Negen (!) series voegt Netflix toe de komende paar dagen. Daarvan is het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine vandaag de grootste, gevolgd door een paar opvallende andere titels.
VANAF 15 AUGUSTUS
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 8): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

VANAF 17 AUGUSTUS
High Heat: Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Unsuspicious: Verbonden door dezelfde playboy, gaan drie vrouwen en hun families naar zijn landhuis om antwoorden te krijgen. Maar daar treffen ze hem dood aan en moeten ze blijven voor een onderzoek.

VANAF 18 AUGUSTUS
Tekken: Bloodline: Anime gebaseerd op een videogame.

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 3): De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.

VANAF 19 AUGUSTUS
Echoes: De eeneiige tweelingzussen Leni en Gina wisselen al jaren stiekem van plaats. Maar wanneer een van de zussen verdwijnt, komen hun levens op hun kop te staan.

Kleo: Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt haar dodelijke skills niet om wraak te nemen.

The Girl in the Mirror: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Alma: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws