'The Lord of the Rings: The Rings of Power' stemt tot nog meer zorgen

'The Lord of the Rings' doet onmogelijke dingen

The Lord of the Rings The Rings of Power is over een kleine twee weken te zien!

Jim Pedd, 15 augustus 2022 07:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power verkent wat 'onmogelijke' relaties tussen verschillende personages uit de Tweede Era van Midden-aarde.
Dat belooft regisseur en uitvoerend producent J.A. Bayona tijdens een interview met SFX Magazine over de serie van Prime Video.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
"Ik denk dat [showrunners Patrick McKay] en [J.D. Payne] goed werk verricht hebben als het aankomt op het samenbrengen van deze personages in eenzelfde tijdsframe," begon Bayona. "Het is anders, want je zal bepaalde personages relaties zien opbouwen met andere personages, die in het tijdsframe van de Tweede Era niet mogelijk zouden zijn, omdat mensen een heel andere levensspanne hebben dan elfen. Maar volgens mij zijn ze heel trouw aan de belangrijkste gebeurtenissen en hebben ze een verhaallijn weten te bouwen dat dit alles aan elkaar verbindt."

Dat zal tot zorg wekken bij fans van Midden-Aarde die toch al sceptisch waren over The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Tegelijk verzekerde J.D. Payne fans er een tijd geleden nog van samengewerkt te hebben met Tolkien-geleerden bij het ontwikkelen van nieuwe en originele elementen voor de serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op televisie.
Bron: CBR

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, LOTR, Prime Video

Populair nieuws