Tweede seizoen 'Snabba Cash' in september te streamen

Tweede seizoen 'Snabba Cash' komt in september

Meteen heeft Netflix ook een leuke teaser trailer de wereld ingestuurd...

Geoffrey Ketels, 15 augustus 2022 om 14:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Scandinavische thrillerserie Snabba Cash werd goed ontvangen. Ondertussen weten we niet alleen dat er nog een tweede seizoen van de reeks zal verschijnen, inmiddels heeft Netflix ook bekend gemaakt wanneer ze te zien zal zijn.
Het tweede seizoen van Snabba Cash maakt een tijdssprong van één jaar sinds de gebeurtenissen in het eerste seizoen. Er staat bijvoorbeeld een IPO voor de deur voor Target Coach terwijl Leya meer succes dan ooit blijkt te hebben. Ondanks dat succes krijgt ze wel nog steeds af te rekenen met de herinneringen aan Salim.

Nog brutaler
Van het tweede seizoen van Snabba Cash werd eerder al aangegeven dat het klimaat op de straat nog brutaler zal zijn dan in het eerste seizoen reeds het geval was. De nieuwe methodes van de politie zorgen er in ieder geval voor dat Ravy tegen de muur komt te staan.

In het tweede seizoen zien we ook hoe Leya terug zal worden herinnerd aan haar vroegere banden met de onderwereld. Dat vooral omdat haar pad zich opnieuw kruist met dat van Ravy, Nala en Osman.

Het tweede seizoen van Snabba Cash is te streamen op Netflix vanaf 22 september 2022.


Lees meer over: Snabba Cash, serie, series, Netflix

Populair nieuws