Releasedatum slotseizoen 'Dynasty' bekend

Releasedatum slotseizoen 'Dynasty' bekend

Het aankomende vijfde seizoen is meteen ook het laatste voor de populaire reeks...

Geoffrey Ketels, 15 augustus 2022 om 13:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder raakte bekend dat het vijfde seizoen van de populaire serie Dynasty het laatste seizoen zal zijn. Nu is ook bekend wanneer we met de laatste afleveringen aan de slag kunnen.
Er zijn bij het vijfde seizoen een aantal zaken anders in vergelijking met de voorgaande seizoenen. Zo zal het slotseizoen bijvoorbeeld beginnen met een twee uur durende première. In de Verenigde Staten werd het slotseizoen al uitgezonden, meer bepaald vanaf 20 december vorig jaar.

De belangrijkste vraag die fans van de reeks zich uiteraard stellen is of Fallon Carrington haar terugkeer zal maken in het vijfde seizoen na wat er in het vierde seizoen gebeurde. Het antwoord op die vraag krijgen we zeer binnenkort.

Laatste seizoen
Zoals eerder in dit artikel reeds aangehaald kijken fans van Dynasty met een gemengd gevoel uit naar het verschijnen van het vijfde seizoen. Dat niet in het minst omdat dit met zekerheid het laatste seizoen wordt.

Dat er geen extra seizoenen meer komen hoeft echter tegelijkertijd ook niet echt te verbazen. De kijkcijfers en de beoordelingen van de reeks zijn immers niet geweldig. The CW zelf liet eerder zelfs optekenen dat ze de reeks nog hebben verlengd omdat ze van Netflix een mooie vergoeding kregen voor het mogen streamen van de reeks in onder meer Nederland en België.

Het vijfde en laatste seizoen van Dynasty verschijnt op Netflix op 24 september 2022.


Lees meer over: Dynasty, serie, series, Netflix, The CW

Populair nieuws