Vervolg van populaire IJslandse hitserie in september te streamen

Hitserie 'Entrapped' vanaf september te streamen

Het vervolg op 'Trapped' moest eigenlijk vorig jaar al te zien zijn geweest...

Geoffrey Ketels, 15 augustus 2022 om 14:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de serie Trapped kon rekenen op heel wat interesse. De kijkcijfers waren goed en ook de beoordelingen op gespecialiseerde websites zijn prima te noemen. Al snel werd dan ook een vervolg aangekondigd. Dat vervolg had eigenlijk vorig jaar al moeten verschijnen... maar dat gebeurde niet.
Er zijn een aantal zaken toch als best opmerkelijk te bestempelen voor wat de serie Trapped betreft. In eerste instantie is er het feit dat het tweede seizoen van de reeks onder een andere naam door het leven zal gaan, namelijk als Entrapped.

Verder is het eveneens vrij opmerkelijk dat, dat tweede seizoen vorig jaar al had moeten verschijnen. Toen werd het verschijnen van het vervolg echter uitgesteld naar een niet nader te noemen datum. Daar is nu verandering in gekomen.

September
Het vervolg op Trapped, namelijk Entrapped is te streamen op Netflix vanaf 8 september 2022. In dat tweede seizoen krijgen we te zien hoe de vreedzame sekte The Extended Family hun kamp heeft opgeslagen op een stuk land. Voor dat stuk land geldt dat ze het beschouwen als heilige grond. Een rivaliserende groep heeft echter besloten om de strijd aan te binden met The Extended Family. Ook zij willen immers graag eigenaar worden van de grond.

De cast van de serie Entrapped bestaat uit onder meer Ólafur Darri Ólafsson en Ilmur Kristjánsdóttir. De verantwoordelijke schrijver en producent van het tweede seizoen is nog steeds Baltasar Kormákur. Hij was ook al verantwoordelijk voor het eerste seizoen.

In ieder geval, ben jij ook een fan van deze geweldige serie van IJslandse bodem? Dan kan je dus vanaf begin september aan de slag met het vervolgseizoen!

Lees meer over: Trapped, Entrapped, serie, series, Netflix

Populair nieuws