search
Netflix-hit 'Love, Death + Robots' krijgt vierde seizoen

Netflix-hit 'Love, Death + Robots' krijgt vierde seizoen

Tim Miller en David Fincher zullen ook het nieuwe seizoen van de animatie-reeks produceren.

Zilko Tarici
De volwassen animatie-anthologyserie Love, Death + Robots krijgt van Netflix officieel een vierde seizoen. Uit hoeveel afleveringen de nieuwe reeks zal bestaan is nog onduidelijk, maar uitgaande van voorgaande seizoenen zal dit tussen 8 en 18 liggen.

In de anthology-reeks worden genres als science-fiction, fantasy, horror en comedy gecombineerd tot een visueel indrukwekkend geheel met allerhande unieke animatiestijlen.

Tevreden Netflix
De serie was tot op heden goed voor 12 Emmy Awards en een reeks andere prijzen, en geldt daarmee voor de streamingdienst als een serieuze prestige-serie.

Net als bij de vorige seizoenen het geval was, zal ook Love, Death + Robots: Volume IV geproduceerd worden door regisseurs Tim Miller (Deadpool) en David Fincher (The Social Network). Over regisseurs en acteurs moeten nog aankondigingen worden gedaan, maar wij vermoeden dat we die in de nabije toekomst kunnen verwachten.

De eerste drie seizoenen van Love, Death + Robots zijn nĂș te streamen via Netflix. De releasedatum van seizoen 4 is nog onbekend.



Aanbevolen artikelen