Netflix lanceert trailer gloednieuwe reeks 'Die Kaiserin'

Teaser-trailer 'Die Kaiserin' gelanceerd

De nieuwe serie over het leven van Sisi is vanaf volgende maand te streamen...

Geoffrey Ketels, 17 augustus 2022 13:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het leven van de bekende keizerin Sisi is ondertussen reeds heel wat keer verfilmd geweest. Ook volgende maand verschijnt er een nieuwe reeks die draait rond het leven van de keizerin. De nieuwe serie luistert naar de toepasselijke naam Die Kaiserin.
Deze gloednieuwe reeks duikt in het leven van de jonge keizerin en de tevens nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije.

Voor beiden geldt dat ze worden geconfronteerd met de vele beperkingen die het leven aan het hof met zich meebrengt. Bovendien is er ook sprake van een spannende machtsstrijd en mogen uiteraard ook de nodige intriges niet ontbreken.

Zes afleveringen
Voor het eerste seizoen van de gloednieuwe dramaserie Die Kaiserin geldt dat ze in totaal zal bestaan uit zes afleveringen. Voor de afleveringen geldt dat ze ongeveer 45 minuten duren.

Wie de volledige reeks wil kunnen bekijken moet daarvoor nog even geduld koesteren tot 29 september. Echter heeft Netflix ondertussen wel een teaser-trailer de wereld ingestuurd die je alvast een glimp laat opvangen van de aankomende serie. Deze teaser-trailer is uiteraard hieronder te bekijken.


Lees meer over: Die Kaiserin, serie, series, Netflix

Populair nieuws