Fans sparen kritiek op vierde seizoen 'Virgin River' niet

Vierde seizoen 'Virgin River' krijgt veel kritiek

Het vierde seizoen blijkt de verwachtingen voor veel fans niet ingelost te hebben...

Geoffrey Ketels, 17 augustus 2022 14:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er werd lang uitgekeken naar het verschijnen van het vierde seizoen van Virgin River. Nu het vierde seizoen eindelijk te bekijken is op streamingdienst Netflix zijn de meningen echter sterk verdeeld. Veel fans sparen hun kritiek dan ook niet.
De kritiek die het vierde seizoen van de nochtans populaire serie te verduren krijgt is afkomstig uit verschillende hoeken. In eerste instantie is er de zwangerschap van Charmaine. Zo zijn veel fans van mening dat het vreemd is dat ze nog altijd zo mager is. Anderen merken dan weer op dat ze wel heel lang zwanger is.

Niet alleen de zwangerschap van Charmaine is er één die onder de loep wordt gehouden. Dat geldt ook voor de zwangere Mel. Eén van de kijkers merkte bijvoorbeeld op dat het onmogelijk is dat je na acht weken al het geslacht van de baby te horen krijgt.

Soap
Een ander punt van kritiek komt voort uit het karakter van de reeks. Voor steeds meer fans geldt bijvoorbeeld dat ze het gevoel hebben dat de serie steeds meer weg heeft van een heuse soap.

Ondanks het feit dat de kritiek op de reeks dus toeneemt blijven de scores op gespecialiseerde websites meer dan degelijk. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld nog steeds een mooie 7,4/10.

Benieuwd of het vijfde seizoen (dat er volgend jaar zit aan te komen) de verwachtingen van de fans wel terug zal weten in te lossen.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws