search
Fans sparen kritiek op vierde seizoen 'Virgin River' niet
Series / Nieuws

Fans sparen kritiek op vierde seizoen 'Virgin River' niet

Het vierde seizoen blijkt de verwachtingen voor veel fans niet ingelost te hebben...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er werd lang uitgekeken naar het verschijnen van het vierde seizoen van Virgin River. Nu het vierde seizoen eindelijk te bekijken is op streamingdienst Netflix zijn de meningen echter sterk verdeeld. Veel fans sparen hun kritiek dan ook niet.

De kritiek die het vierde seizoen van de nochtans populaire serie te verduren krijgt is afkomstig uit verschillende hoeken. In eerste instantie is er de zwangerschap van Charmaine. Zo zijn veel fans van mening dat het vreemd is dat ze nog altijd zo mager is. Anderen merken dan weer op dat ze wel heel lang zwanger is.

Niet alleen de zwangerschap van Charmaine is er één die onder de loep wordt gehouden. Dat geldt ook voor de zwangere Mel. Eén van de kijkers merkte bijvoorbeeld op dat het onmogelijk is dat je na acht weken al het geslacht van de baby te horen krijgt.

Soap
Een ander punt van kritiek komt voort uit het karakter van de reeks. Voor steeds meer fans geldt bijvoorbeeld dat ze het gevoel hebben dat de serie steeds meer weg heeft van een heuse soap.

Ondanks het feit dat de kritiek op de reeks dus toeneemt blijven de scores op gespecialiseerde websites meer dan degelijk. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld nog steeds een mooie 7,4/10.

Benieuwd of het vijfde seizoen (dat er volgend jaar zit aan te komen) de verwachtingen van de fans wel terug zal weten in te lossen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen