Wanneer verschijnt 'Undercover' seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'Undercover' seizoen 4?

Voorlopig lijkt het er niet op dat we snel een vierde seizoen van de misdaadserie krijgen.

Bram de Groot, 17 augustus 2022 13:11

Na de eerste twee seizoenen in 2019 en 2020 werden we in 2021 getrakteerd op zowel een derde seizoen als de film Ferry. We hebben het uiteraard over de Belgische/Nederlandse hitserie Undercover.
Ondertussen is het alweer een tijdje stil rond de serie met vooral Tom Waes als Bob Lemmens en Frank Lammers als Ferry Bouman. De grote vraag voor de fans is of we nog wel iets te zien krijgen rond het duo.

Voorlopig geen seizoen 4, wel een spin-off
De afgelopen maanden horen we niets over opnames voor een vierde seizoen, wat mogelijk inhoudt dat we nog wel even moeten wachten. Positief is dat Netflix werkt aan de serie Ferry: De Serie.

De serie, een vervolg op de film, moet gaan laten zien hoe Ferry Bouman als beginnend xtc-producent uiteindelijk groot is geworden in de Brabantse onderwereld.

Elise Schaap zou weer te zien zijn als zijn grote liefde Danielle. Yannick van de Velde moet terugkeren als Lars, de broer van Danielle.

Wanneer Ferry: De Serie verschijnt is nog niet bekend. Duidelijk is wel dat we nog even moeten wachten op meer Undercover.Lees meer over: Undercover, Ferry, Frank Lammers, Tom Waes, Netflix

Populair nieuws