search
Epische fantasy overwint alles op Netflix deze week
Series / Featured

Epische fantasy overwint alles op Netflix deze week

The Sandman is ook deze week weer de nummer 1 serie op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we de top drie grootste series van dit moment op Netflix voor je op een rij. Deze week staat The Sandman nog altijd helemaal bovenaan de lijst. Uiteraard, vooral nu er weer een nieuwe aflevering van de serie online staat.

We duiken in de top drie. De eerste serie op de lijst is dus The Sandman, dat met zijn elf afleveringen alles overwint op Netflix. Nummero twee is Never Have I Ever, een serie die deze week nieuw op de lijst is. En dan is er hekkensluiter Manifest, dat zijn derde seizoen vorige week online zette.

De top drie
Geen serie wist het dus te winnen van The Sandman in de top drie van deze week:

1. The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

2. Never Have I Ever: Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

3. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen