search
'Better Call Saul'-acteur vindt dit enorm teleurstellend aan de serie

'Better Call Saul'-acteur vindt dit enorm teleurstellend aan de serie

Jonathan Banks vindt een deel van Better Call Saul helemaal niet zo geslaagd.

Jim Pedd
Vorige week kwam Better Call Saul met zijn seriefinale. De show is nu, na zes seizoenen en meer dan zestig afleveringen, voorbij, en daarmee eindigt ook het Breaking Bad-universum.

De serie Better Call Saul volgde Bob Odenkirk als Jimmy McGill, Saul Goodman en latere persoonlijkheid Gene Takavic. Ook zagen we veel Breaking Bad-personages terugkeren, waaronder Giancarlo Esposito als Gus Fring en Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut. Laatstgenoemde was niet een en al positief.

Better Call Saul miste dit
Banks vertelde tijdens een interview over Better Call Saul dat hij een specifiek element in de serie miste.

Het gaat vooral om de vraag van wie Mike hield. Banks vroeg zich dat al in 2018 af, maar een antwoord kreeg hij nooit. Banks tegenover EW:

"Je raakt Mike niet aan. Maar als die persoon uit het verleden hem alleen al op zijn schouder aan zou raken, dan zou hij bijna in elkaar storten door die vriendelijkheid, die aanraking," begon Banks.

"Mijn grootste vraag was, en dat stelde mij ook echt teleur, was: mijn zoon heeft een moeder. Maar wie? Wie was zij? En ik had het geweldig gevonden om haar te zien."Aanbevolen artikelen