Topdrukte op Netflix in bomvolle week vol nieuwe series

Topdrukte op Netflix in bomvolle week

Netflix maakt het weer een uiterst drukke week vol nieuwe series deze paar dagen.

Jim Pedd, 22 augustus 2022 07:51

Elke maandag zetten we al het nieuws op een rij dat je nog kan zien op Netflix. Deze week wordt weer behoorlijk druk, dus laten we er meteen in duiken!

VANAF 22 AUGUSTUS
The Walking Dead (seizoen 11): Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

VANAF 23 AUGUSTUS
Chad and JT Go Deep: Beste vrienden Chad en JT willen positiviteit verspreiden.

VANAF 24 AUGUSTUS
Lost Ollie: Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo: In Texas worstelt Mo tussen twee culturen en drie talen.

Queer Eye: Brazil: De Fab Five-mannen van Braziliƫ gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

Selling The OC: De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County, om met een heel nieuw makelaarsteam weer grote huizen te verkopen.

Onder Vuur: In East Bank Station moet een hecht team brandweermannen en -vrouwen een gevaarlijke en stressvolle baan combineren met heel wat persoonlijke en professionele uitdagingen.

VANAF 26 AUGUSTUS
Drive Hard: The Maloof Way: Het leven van een voormalige racer wordt gekaapt en hij moet getaway-auto's besturen.

Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

Partner Track: Ingrid Yun wil partner worden bij een elitair advocatenkantoor in NYC en haar principes trouw blijven. Daarnaast zoekt ze balans tussen romantiek, vrienden en familie.

Lees meer over: Netflix, preview, week

Populair nieuws