search
Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen op HBO Max en Netflix
Series / Featured

Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen op HBO Max en Netflix

HBO Max en Netflix zijn de streamingdiensten die deze week leuke nieuwe content lanceren.

Elke maandag zetten we de drie grootste nieuwe series die je kan zien op een rij. Deze week hebben we drie toffe titels, van HBO Max en van Netflix. Prime Video en Disney+ bleven buiten beschouwing, omdat daar geen titels van bekend zijn deze week.

De grootste serie van deze week wordt vandaag dan eindelijk gelanceerd, en is natuurlijk House of the Dragon, dat je nu wekelijks op HBO Max kan streamen. Het is de eerste van twee grote fantasyseries dit najaar, want over twee weken kan je The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video zien.

Onze drie tips
Check hieronder onze drie tips voor deze week.

VANAF 22 AUGUSTUS OP HBO MAX
HOUSE OF THE DRAGON (seizoen 1): HOUSE OF THE DRAGON is gebaseerd op Fire & Blood van George R.R. Martin. De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit Game of Thrones en vertelt het verhaal van House Targaryen.

VANAF 22 AUGUSTUS OP NETFLIX
The Walking Dead (seizoen 11): Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen.

VANAF 26 AUGUSTUS OP NETFLIX
Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen