search
3 aankomende Disney+ series die je niet wil missen
Series / Featured

3 aankomende Disney+ series die je niet wil missen

Disney+ werkt aan tal van nieuwe series, deze wil je zeker gezien hebben.

Disney+ werkt natuurlijk aan tal van opvallende en ook opwindende nieuwe series. Vandaag kijken we welke nieuwe series eraan zitten te komen op de streamingdienst.

Streamingdienst Disney+ werkt met 'kanalen', waarbij bepaalde content ondergebracht is in specifieke groepen, zoals Marvel, Star Wars en Disney zelf. We hebben voor elk van die 'groepen' een serie gekozen!

Drie aankomende nieuwe series op Disney+
Secret Invasion (Marvel Studios): Deze serie heeft een hoofdrol voor Samuel L. Jackson en draait bovenal om de invasie van de Skrull op onze Aarde. Die hebben zich in het diepste geheim voorgedaan als mensen en proberen nu de wereld te veroveren. Aan Nick Fury en Talos (een Skrull, gespeeld door Ben Mendelsohn) de taak om hen te stoppen.

National Treasure: Edge of History (Disney): spin-off van de National Treasure-serie en vooral ook een voortzetting daarvan. Jesse Morales is een jonge meid die probeert een historische schat te vinden, tegenwerkt door de Amerikaanse overheid.

Ahsoka (Star Wars): Deze serie draait om Ahsoka Tako, de voormalige leerlinge van Anakin Skywalker, die in live-action gespeeld wordt door Rosario Dawson. Ze gaat op zoek naar Ezra Miller, die verdwenen is met Grand Admiral Thrawn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen