search
Drie series op HBO Max die vol seks zitten
Series / Featured

Drie series op HBO Max die vol seks zitten

HBO Max staat inmiddels wel bekend als een streamingdienst met veel sexy series.

HBO staat bekend als een televisiezender die niet terug schrikt voor heel wat seks in zijn films en series. Het expliciete naakt van Game of Thrones was bijvoorbeeld iets waar die serie om bekend kwam te staan, naast het (lange tijd) sterke verhaal en de bijzondere actie.

Vandaag zetten we drie series op een rij op HBO Max, die vol seks zitten.

Euphoria: Deze serie focust zich op een groep tieners, waaronder Rue (gespeeld door Zendaya). Zij moeten dealen met hun seksualiteit, identiteit, vooroordelen en verslavingen. En dat betekent dat er heel wat seks in zit. Soms echt, soms als fantasie (denk maar aan een One Direction-fan fiction moment).

Genera+ion: De eerste van twee series die Lena Dunham produceerde voor HBO Max en boordevol seks zitten. Deze serie heeft geen issues met dealen met tiener-romances. Alleen al in de eerste aflevering zie je twee keer iemand klaarkomen en er zitten veel meer van dat soort momenten in de serie.

Game of Thrones: Je zou toch niet verwacht hebben dat we Game of Thrones zouden skippen op deze lijst toch? Praktisch elke aflevering van de HBO-serie heeft wel seks of in elk geval wat naakt. Soms met incest en vreemde momenten, andere momenten juist gewoon niet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen