HBO Max gecrasht door te veel kijkers 'House of the Dragon'

Houden de problemen dan nooit op voor de succesvolle, maar geplaagde streamingdienst?

Zilko Tarici, 23-08-2022 14:09

Na jaren van ontwikkeling is de eerste aflevering van Game of Thrones-spinoff House of the Dragon nu eindelijk te bekijken via HBO Max. De interesse bleek echter dusdanig groot (althans in Amerika) dat veel mensen een foutmelding kregen toen ze de serie wilden streamen.
Dergelijke voorvallen deden zich ook vaker voor tijdens het laatste seizoen van Game of Thrones, dus op Twitter was de kritiek niet mals. HBO Max reageerde als volhgt op al deze kritiek:

"We zijn ons ervan bewust dat sommige gebruikers momenteel problemen ondervinden. Probeer de app te sluiten en deze opnieuw op te starten om te kijken of dit helpt. Als er dan nog problemen zijn, horen we dit graag van je."

In wilde wateren
De crash van de HBO Max-dienst komt na een aantal weken van allerhande gedoe rondom de fusie van Warner Brothers en Discovery. Naast het feit dat er verschillende projecten werden geschrapt en veel oude shows zijn verwijderd, zijn er bij HBO Max ook een hoop ontslagen gevallen.

HBO Max heeft inmiddels in een verklarende update laten weten dat House of the Dragon met succes door miljoenen HBO Max-leden is gekeken. Er wordt hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat een crash zoals gisteren niet meer voorkomt.
Bron: Comicbook

Lees meer over: HBO Max, Game of Thrones, House of the Dragon, Matt Smith, Olivia Cooke, Paddy Considine

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie