'Game of Thrones'-opfrisser voor de hooggespannen 'House of the Dragon'-serie!

Een snelle opfrisser voor 'House of the Dragon'

Hoe zat dat ook alweer met al die draken en blonde mensen? Fris je geheugen snel op met deze recap.

Mitchell van Vuren, 23 augustus 2022 11:44

Het einde van Game of Thrones is alweer een behoorlijke tijd geleden, dus het is erg begrijpelijk dat veel details van de immense wereld van Westeros, met alle Huizen, intriges en veldslagen, je ontschoten zijn. Geen zorgen, want hieronder kan je een snelle recap vinden van alles wat je moet weten om te kunnen starten met House of the Dragon!

In de serie gaan de kijkers driehonderd jaar terug de tijd in. Voordat Daenarys Targaryen namelijk de ‘Mother of Dragons’ werd, heerste Huize Targaryen in eerdere eeuwen al over Westeros. Hun controle op draken hielp er natuurlijk een handje bij om voor langere tijd op de Iron Throne te kunnen zetelen.

In de nieuwe serie van HBO zullen deze fantastische dieren weer veelvuldig te zien zijn in een oudere strijd om de Iron Throne - ditmaal tussen verschillende nazaten uit hetzelfde Huis.

Een snelle recap om te kunnen beginnen aan House of the Dragon
Het YouTube-account Alt Shift X maakte een handige recap-video, waarin in vogelvlucht de geschiedenis van Westeros en de positie van de Targaryens daarin wordt uitgelegd.

Bekijk hieronder de nuttige video. Op HBO Max kan nu de eerste aflevering van House of the Dragon gevonden worden.


Bron: YouTube

Lees meer over: house of the dragon, hbo, hbo max, game of thrones, targaryen, targaryens, recap

Populair nieuws