3 topseries op Netflix die grijs worden gekeken

Deze drie series blijven aan kop van de Nederlandse Netflix Top 10.

Mitchell van Vuren, 23-08-2022 17:31

Netflix houdt de Nederlandse kijkers zoet met deze topseries, die al voor langere tijd in de Netflix Top 10 staan. Dit zijn de drie series, die nu bovenaan de lijst in de top 3 staan!
Weet wel dat van The Sandman natuurlijk het eerste seizoen razend populair is, aangezien er pas één seizoen gemaakt is. Bij de twee latere opties zijn er onlangs nieuwe seizoenen uitgekomen die grijs gekeken worden, dus is het aan het raden om alsnog te beginnen met seizoen 1 voor nieuwe kijkers.

The Sandman | Kijk nu! | 11 afleveringen
Een tovenaar die de Dood wil vangen om te onderhandelen over het eeuwige leven, vangt in plaats daarvan haar jongere broer Dream. Uit angst voor zijn veiligheid houdt de tovenaar hem tientallen jaren gevangen in een glazen fles. Na zijn ontsnapping gaat Dream, ook bekend als Morpheus, op zoek naar zijn verloren krachtvoorwerpen.


Manifest | Kijk nu! | 3 seizoenen
Een verkeersvliegtuig duikt plotseling weer op na vijf jaar vermist te zijn geweest. Terwijl de mensen aan boord in de maatschappij re-integreren, ervaren ze leidende stemmen en visioenen van gebeurtenissen die nog moeten plaatsvinden, en al snel ontvouwt zich een dieper mysterie.


Virgin River | Kijk nu! | 4 seizoenen
Melinda Monroe reageert op een advertentie om als verpleegster te gaan werken in het afgelegen Californische stadje Virgin River en ontdekt dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht. Ze zal eerst zichzelf moeten leren te genezen voordat ze van Virgin River haar echte thuis kan maken.


Bron: Netflix

Lees meer over: netflix, the sandman, virgin river, manifest

Populair nieuws