Geheime boodschap in Walter White-scène 'Better Call Saul'

Geheime boodschap in 'Better Call Saul'-scène

De laatste scène van Walter White in Better Call Saul bevatte een geheime boodschap.

Niels Arts, 23 augustus 2022 19:33

De laatste verschijning van Bryan Cranston als Walter White in Better Call Saul bevatte een geheime boodschap gerelateerd aan Jesse.

Het klinkt eigenlijk raar om Walter White en Better Call Saul in één zin te noemen. Hoewel de twee in hetzelfde universum te vinden zijn, hadden we Walter White namelijk nog nooit in Better Call Saul gezien. Tot enkele afleveringen geleden, toen we het hoofdpersonage uit Breaking Bad voor het eerst zagen.

Geheime boodschap Walter White
Ook in de laatste aflevering van Better Call Saul dook Walter White nog eens op, ditmaal écht voor de laatste keer. In de scène, die hij in een kelder doorbrengt met Saul Goodman terwijl ze beide op transportatie wachten naar een nieuw leven met een nieuwe identiteit, hebben de twee het over een tijdmachine. Wat zouden ze ermee doen?

Walter White neemt de vraag echter niet serieus. Als echte scheikundige legt hij uit waarom een tijdmachine onzin is, en daagt hij Saul uit de échte vraag te stellen: waar heb je het meeste spijt van?

Walt denkt er even over na, maar uiteindelijk geeft hij aan het meeste spijt te hebben van het feit dat hij het bedrijf Grey Matter heeft verlaten. Het bedrijf dat hij met zijn vrienden startte is namelijk nu een miljardenbedrijf geworden.

Voordat hij dit verhaal vertelt, raakt hij echter kort even zijn horloge aan. De horloge die hij van Jesse Pinkman heeft gekregen. Op dit moment in de tijdlijn, tussen aflevering 14 en 15 van seizoen 5 van Breaking Bad, heeft Walt Jesse voor dood achtergelaten bij de neo-nazi's die tevens Walts geld gestolen hebben.

Duidelijk heeft de criminele mastermind spijt van zijn acties! Later zien we hoe Walt Jesse besluit te redden, en de rest is geschiedenis.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Jesse Pinkman, Walter White, Saul Goodman, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws