search
Deze gevoelige film verovert Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze gevoelige film verovert Netflix

Een kattenfilmpjescompilatie met verbazend veel diepgang is precies wat het Internet nodig heeft.

In de nieuwe Netflix-documentaire Inside the Mind of a Cat wordt het rijke leven van de gemiddelde huiskater onder de loep genomen op een vermakelijke doch informatieve wijze. Sinds korte tijd prijkt de documentaire op de streamingdienst, en wint gestaag meer en meer harten van loyale kattenfans. Bekijk hier of de film iets voor jou is!

Regisseur Andy Mitchell brengt in Inside the Mind of a Cat verschillende kattenexperts samen in een poging om de brandende vragen te beantwoorden, die iedereen zich wel eens heeft afgevraagd over het diertje. In de documentaire van circa zestig minuten komen er veel kenners aan het woord, maar zijn er (gelukkig) ook meer dan genoeg kattenfilmpjes om mee te mixen.

Verschillende onderwerpen passeren de revue, zoals de redenen waarom katten altijd op hun pootjes terechtkomen, waarom katten hyperactief worden na bedtijd en of ze hun eigen namen kunnen herkennen. En misschien de belangrijkste vraag van allemaal komt lags: houden katten eigenlijk wel van hun baasjes?

Nu te vinden op Netflix
Op 18 augustus werd de kattenfilm uitgebracht op Netflix, en wordt de documentaire met veel lof ontvangen door wereldwijde kattenfans. In de recensie op FilmTotaal werd de film beloond met 4 uit de 5 sterren, en werd het kattenplezier omschreven als "een fijne, vrolijke spreekbeurt over katten" en "ongedwongen poezenpraat".

Bekijk de film nu op Netflix, of start alvast met de trailer hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen