'Lord of the Rings'-serie krijgt eindelijk gave nieuwe trailer

Lord of the Rings-serie krijgt gave nieuwe trailer

Lord of the Rings The Rings of Power komt er nu echt in rap tempo aan!

Jim Pedd, 24 augustus 2022 07:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft zijn nieuwste en vermoedelijk laatste trailer gekregen. Eentje die meer onthult van het verhaal van de serie en laat zien wat we zoal kunnen verwachten. Maar met een vrij opmerkelijke creatieve keuze.
In plaats van de zeer bijzondere muziek van Howard Shore en Bear McCreary te gebruiken, koos Prime Video ervoor om nu gewoon popmuziek onder de beelden te zetten. Wat toch voor een beetje een vreemd sfeertje rond de trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power zorgt.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power focust zich natuurlijk weer op Galadriel, die heel duidelijk neergezet wordt als het hart van de tv-serie.

We zien haar, de Misty Mountains, de elfen-hoofdstad Lindon en de kusten van het eiland Númenor. Dat belooft dus wat voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, dat door heel Midden-Aarde begint en langzaamaan op zal bouwen naar een duidelijk overkoepelend verhaal.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power ziet er enorm grootschalig uit, met een budget van ruwweg 450 miljoen dollar voor het eerste seizoen van acht (!) afleveringen alleen al.

Je kunt The Lord of the Rings: The Rings of Power vanaf 2 september zien. Hieronder de trailer:

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, LOTR, Prime Video, Amazon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws